Hogyan spóroljunka rezsi kiadásokon?

Hogy spórolhatunk rezsi kiadásainkon? Összegyűjtöttünk pár apróságnak tűnő tippet, amik sok kicsi sokra megy alapon hasznunkra válhatnak:
?Töltők: Érdemes minden használat után kihúznunk a telefon töltőket, ugyanis ezek akkor is fogyasztanak, amikor telefon nélkül árválkodnak a konnektorban
?Karbantartás: A rendszeresen karbantartással nem csak növelhetjük készülékeink hatékonyságát, de jelentősen spórolhatunk is vele hosszú távon.
?Fűtés: Ne fűtsd feleslegesen a kevésbé használt szobákat, a fűtés ne menjen, amikor nem vagy otthon.
?Szellőztetés: Mielőtt kinyitnád az ablakot, tekerd le a radiátorokat. Ne hagyd kihűlni a lakást egy fél órás szellőztetéssel. Inkább szellőztess többször, rövidebb ideig.
?Zuhanyzás, fogmosás: Amikor épp mosod a fogad, vagy mosakszol, zárd el a vizet. A feleslegesen elfolyó víz több liter is lehet alkalmanként.
?Tervezz előre: A bevásárló lista írás azért nagyon előnyös, mert így kevesebb olyan holmit pakolunk a kosarunkba, amire nincs is igazán szükségünk.
?A hűtőt csak annyira nyisd ki, amíg kiveszed belőle, amire szükséged van.
☀️Ha van ehetőséged alternatív energiaforrások bevezetésére, ne késlekedj.
?Válts LED izzókra, amelyek kevesebbet fogyasztanak a hagyományos villanykörtékhez képest.
? Szereted a háttérzajt? Esetleg érdemes megválni tőle, így kevesebb áramot fogyasztasz. Ha pedig még áramtalanítod is a TV-t, mikor nem használod, még többet spórolhatsz.
⚡️Ha új háztartási gép vásárláson töröd a fejed, mindenképp A vagy A+ minősítésűt válassz.
? Hagyományosan a ruhákat elég 30 fokon mosni. Ha eddig magasabb hőfokot választottál, érdemes másik programot választanod.
??‍?Ha gázzal főzöl, forrásig érdemes inkább a vízforralót használni, majd a forrásban lévő vizet átönteni az edénybe, és csak ekkor bekapcsolni a tűzhelyet.

#legjobbmunkahely #Rockhome #Rockhomerealestate #franchise #ingatlaniroda #ingatlantanácsadás #ingatlanközvetítés #hitalügyintézés #megbízhatóingatlanos