Vágj bele az ingatlan bizniszbe, csatlakozz most egyedülálló ajánlatunkhoz!

A Rock Home Blue programot azért hívtuk életre, mert felismertük, hogy nem csak az lehet jó a szakmában, aki évek óta benne van. Rengeteg elszánt emberrel találkoztunk, akikben az volt a közös, hogy igazi karriert akartak építeni, ami hosszútávon jövedelmező. Nálunk megvalósíthatod álmaidat, járd végig a Rock Home ranglétrát és nyiss akár saját irodát. Szakmai fejlődésedben a Rock Home tapasztalt mentorai segítenek, ez folyamatos kapcsolattartást, személyre szabott supportot, visszajelzést és jelent számodra.

Blue tanácsadóként nem csak egy állásod lesz, igazi Rock Home banda tag leszel! Legyél profi az ingatlanszakmában, alapozd meg most a jövődet.

Szoros szakmai segítség

Ingatlanszakértőink személyre szabottan segítenek eligazodni az ingatlanozásban, itt bátran kérdezhetsz! Ahhoz, hogy profi legyél a szakmában és önállóan is megálld a helyed, mindennap segítséget kapsz. Használd ki ezt a lehetőséget és légy te az ingatlanszakma Tony Stark-ja!


Magas jövedelem

Persze, ezt mindenhol olvashatod, de gondolj bele, ha az átlag ára az ingatlanoknak Magyarországon 46 millió forint és ezt eladod 3%-os jutalékért, mennyi bevételed lesz? Plusz, az ingatlanszektor folyamatosan profitáló biznisz, hiszen adás-vételi tranzakció mindig lesz.


Csúcs technika

Nem mi találtuk fel az iOs-t, de igyekszünk élenjárni a technikában. Rendszerünkbe piacvezető szoftvereket integráltunk, ezért nem is kell más a munkavégzésedhez csak egy tablet. Legtöbb dokumentumunkat elektronikusan kezeljük, ez nem csak neked könnyíti meg az életed, de a Föld is hálás érte!

A fejlődésed mi biztosítjuk.

Te csak koncentrálj a karrieredre és legyél sikeres a Rock Home-mal.

Csatlakozz hozzánk!

Olyan lelkes, pozitív beállítottságú, eredményorientált kollégák jelentkezését várjuk dinamikusan fejlődő cégünkhöz, akik igazi csapatjátokosok és nyitottak a leginnovatívabb technikák elsajátítására.

Hiszünk abban, hogy kellő elszántsággal bármire képes lehetsz. A Rock Home egyedülálló szakmai segítséget nyújt neked abban, hogy a legjobb lehess nem csak nálunk, de akár az egész szektorban.

Mi a kezedbe adjuk a kulcsot, kérdés, hogy mihez kezdesz vele? Építs karriert a Rock Home-mall!

Segítünk a megújulásban!

Rock Home Blue díjszabás

A Rock Home Blue tagoknak minimális költségekkel kell számolniuk, amiért cserébe egy komplett rendszert, egyedülálló képzést és nem utolsó sorban Rock Home közösséget kapnak. Mit jelent ez számodra a gyakorlatban?

Havi 29.000 Ft fix díj, mellett az első sikeres adás-vételi tranzakciód után a jutalékod 40 %-a marad a zsebedben, a második és harmadik után 45 %, a negyedik és ötödik tranzakciót követően 70 % lesz ez az arány, majd a kimagaslóan magas 92%-os jutalékrészesedéssel leszel gazdagabb. Ezután irány ünnepelni!

Havi 8.800 Forintnyi összegért cserébe tabletet is tudunk biztosítani, ami elengedhetetlen a munkavégzéshez.

Azért ez jól hangzik, nem?

Kapcsolat

Gyakori kérdések

A RockHome banda tagjai nem fix bért kapnak, viszont kiemelkedő jutalékokat „zsebelhetnek be” odafigyeléssel, tisztességes munkával. Hogy mennyit keresel, csak rajtad áll! Határ a csillagos ég!

Igen, lehet, sokan így kezdik nálunk megtanulni a szakmát.  De tudd! Igazán átütő sikereket a teljes állásban dolgozó bandatagjaink értek el. Ha csak erre a munkára koncentrálsz, hamarabb jönnek a sikerek, hatékonyabb lehetsz!

 Vállalkozó leszel! Így magad osztod be idődet, állítod be a fontossági sorrendeket, prioritásokat, természetesen magadnak adminisztrálsz. Ha ügyes vagy, bátor, rátermett, és szorgalmas, meg se kottyan majd a felelősség, ami a vállalkozói léttel jár, annak csak napos oldalát élvezed majd!

Már van ingatlanszakmai tapasztalatod?

Red Partner

Ha van mártapasztalatod.

Program
Powered by Partner

Ha sajátirodád van.

Garancia

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne vesztegesd az idődet, kezdj bele a karrierépítésbe. Több, mint 100 ingatlan-tanácsadónk szerint, az egyik legjobb döntés volt a Rock Home-ot választani. Ne maradj ki te sem, légy részese a változásnak.

Írj nekünk!