A jutalékod akár 91 %-a a zsebedben marad.

Rock Home RED partner ajánlatunkat azoknak a tanácsadóknak találtuk ki, akik már tapasztalt értékesítőként állnak az ügyfelek elé, de hiányzik nekik egy támogató csapat és az extra technikai háttér. Rengeteg értékesítővel találkoztunk, akik nem akarnak irodához tartozni, de még nem állnak készen saját vállalkozást indítani, ezért hívtuk életre a Rock Home RED ajánlatunkat. Lehetőséget biztosítunk azoknak az ambiciózus szakmabelieknek karriert építeni, akik megunták, hogy egy irodának adják le bevételeik jelentős százalékát.

Magadra ismertél? Ne habozz! Mi segítünk megvalósítani álmaidat, dolgozz önállóan és nyiss idővel akár saját irodát!

Magas jövedelem

RED bandatagként, mi nem vesszük ki zsebedből a jutalékod! Tartsd meg részesedésed akár 91%-át. Azért ez jól hangzik, nem?


Profi technikai háttér

Nincs másra szükséged, csak egy tabletre. Ebbe a kütyübe rejtettünk minden fontos dolgot – a konkurenciaelemzéstől az elektronikus aláírásig. Nyűgözd le ügyfeleidet!

Váltsd meg a világot önállóan – mi mindenben támogatunk! Profi IT háttér, irodahasználat, marketingtanácsadóink és ingatlanszakértőink is rendelkezésedre állnak!


Karrierépítés

Idővel, ha kellő tapasztalattal, tudással és nem utolsó sorban ambícióval rendelkezel, akár saját irodád is lehet. És mi végig melletted állunk, támogatunk a nyitási folyamat, az iroda beindítása közben is, sőt!


Keresztértékesítés

A Rock Home bandatagok összetartanak. Használd a közösség erejét, értékesítsd a rád bízott ingatlanokat a lehető leggyorsabban!

Kezedbe adjuk a kulcsot.

Te csak koncentrálj a karrieredre és legyél sikeres a Rock Home-mal.

Csatlakozz hozzánk!

Ne vesztegesd az idődet tovább egy munkahelyen, amit nem is szeretsz igazán! Kezdd el építeni a karriered nálunk! Olyan kollégákat keresünk, akik önállóságra, kihívásokkal teli munkára vágynak, ambíciózusak és szeretnének profi technikai és szakértői háttérrel dolgozni. Meguntad már, hogy a kockás füzetbe jegyzetelsz, és folyton egy lépéssel főnökeid előtt jársz fejben? Jelentkezz hozzánk, pörgessük fel együtt ingatlanos jövődet!

Negyedéves stratégiai tervvel , heti szakmai konzultációkkal segítünk, hogy profi lehess a szakmában. És nálunk tényleg számít a Te véleményed is. Készen állsz a változásra?

Csatlakozz a RED programhoz, legyél szakértője az  ingatlanosszakmának és építs akár saját csapatot!

Segítünk a megújulásban!

Rock Home Red díjszabás

Nem szeretnénk lenyúlni a jutalékodat, amiért megdolgoztál. Rock Home Red díjunkat úgy számítottuk ki, hogy minimális költségek mellett maximumon tudj a munkára koncentrálni. Mit jelent ez neked a gyakorlatban?

Jutalékod akár 91%-a a zsebedben marad.

Havi 8.800 Forintnyi díj ellenében tabletet is tudunk biztosítani, ami elengedhetetlen a munkavégzésedhez.

Kapcsolat

Nem neked való a RED program?

Tanácsadó Program

Ha még nincstapsztalatod.

Franchise Partner

Ha sajátirodád van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne vesztegesd az idődet, kezdd el építeni önálló karriered. Vágj bele a modern, független, ügyfélbarát ingatlanközvetítésbe!

Velünk megvalósíthatod törekvéseidet, nincs más dolgod, mint kitölteni űrlapunkat.

    Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Ne vesztegesd az idődet, kezdd el építeni önálló karriered. Vágj bele a modern, független, ügyfélbarát ingatlanközvetítésbe!

    Velünk megvalósíthatod törekvéseidet, nincs más dolgod, mint kitölteni űrlapunkat.