A Rock Home Akadémia

Kiemelkedő eredmények eléréséhez igazi csapatmunkára van szükség. A sikerhez vezető út naprakész piaci elméleti és gyakorlati tudással, önmenedzseléssel és időgazdálkodással van kikövezve.

Akadémiánk felépítése

Hamar észre vettük, hogy nem attól leszel jó értékesítő, ha unalmas, hosszú tanfolyamokon ülsz, ezért Akadémiánkon az elméleti tudás mellett gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz. Tudásodat élesben tesztelheted, melyet készpénzre válthatsz.

Online képzés

A Rock Home Akadémia első lépcsőfoka online képzésünk elvégzése, amit otthonról, kényelmesen megtehetsz. Képzésünk interaktívan adja át a szakma elméleti csínját-bínját, melyet folyamatosan frissítünk az aktuális piaci trendeknek megfelelően.

Személyes tréning

Az elméleti tudást kiegészítjük személyes, gyakorlati tréningeinkkel. Trénereink több tíz éves tapasztalataikat adják át, amit szintén ingatlanközvetítőként, értékesítőként szereztek. A szituációs gyakorlatok felkészítenek az éles helyzetekre. Nálunk bátran kérdezhetsz!

Mentor program

Hiszünk az egyéni figyelem fontosságában, ezért minden iroda és önálló ingatlan-tanácsadó mentorprogramban részesül. A mentoroddal együtt meg tudjátok határozni céljaidat, segít azok elérésében, illetve ha elakadsz munkád során, rá bátran számíthatsz.

Rock Home Akadémia

A hely ahol az ingatlansztárock születnek.

 • Élmény alapú oktatási rendszer.
 • Egyéni és csoportos tanulás.
 • Hagyományos és e-learning oktatási anyagok – hogy a leghatékonyabban tanulhass.
 • Gyakorlatorientált képzések.
 • Workshopok és izgalmas challenge-k.
 • Nem csak képzéseket, hanem folyamatos támogatást és profi technikai hátteret kapsz.
 • Mi a kritika helyett a fejlődést segítő konstruktív visszajelzésekben hiszünk, így nyugodtan hibázhatsz, mi segítünk, hogy tanulni tudj belőle.
 • Ha Te már profi ingatlan-tanácsadó, vagy vezető vagy, akkor abban támogatunk amiben fejlődni szeretnél.

Eszköztárunk

Célunk a sokrétű tudás elérése.

Mentor program

Egyéni figyelem a sikerért.

Mentoraink szintén szakmabeliek. Irodavezetők, ingatlan-tanácsadók, akik több, mint 10 éve az ingatlanpiac szerves részét képezik.

Személyre szabottan segítenek neked és irodádnak, hogy elképzeléseidet, céljaidat sikerre tudd vinni. Folyamatos kapcsolattartással, szakmai meetingekkel várnak.

Együtt el tudjátok készíteni üzleti tervedet, melynek lépéseinek megvalósításában folyamatosan támogatnak.

Lifelong Learning

Az élethosszig tartó tanulás egy csodás eszköz arra, hogy naprakész légy. Minden nap feltesz applikációnk pár szakmai kérdést, így frissen tarthatod jelenlegi tudásodat és játszva sajátíthatod el az ingatlanszakma aktuális változásait.

Kérdés

Szerinted melyik a jó válasz?

Mekkora ingatlan szerzésnél a vevőt terhelő illeték mértéke?

 • A válasz: 4 %
 • B válasz: Első lakásnál 4 %, utána minden további lakásnál 5 %
 • C válasz: 15 %
 • D válasz: Első lakásnál 3 %, utána minden további lakásnál 5 %

Milyen képzésekkel találkozhattok a Rock Home Akadémián?

Hideghívó tréning

Szakmánkban az egyik legnagyobb mumus a hideghívás. Ki szereti azt hallani a vonal másik végén, hogy ránk csapják a telefont. A Rock Home-nál az alapoktól kezdjük. Minden reggel közösen gyakoroljuk a hideghívást, online. A hideghívás helyes technikája, még mindig a legjobb módszer a kijutásra!

Közösségi média képzés

Megalkotjuk online jelenlétedet, ahol elkezdheted a self brandinged építeni. Külön hangsúlyt fektetünk elképzeléseidre, amit közösen valósítunk meg, hogy ki tűnj a közösségi média zajából.

IT tréning

IT tudás nélkül ma már nem tudsz sikeres értékesítő lenni. Megtanítjuk hogyan használd ki a XXI. század adta lehetőségeidet, hogyan nyűgözd le ügyfeleidet. A technika helyes használatával csökkenni fog az adminisztrációval töltött időd és megnő az értékesítéseid száma.

Szituációs gyakorlati napok

Folyamatos gyakorlati, szituációs tréningeket tartunk, hogy a váratlan helyzetek ne érjenek meglepetésként! Trénerünk több éves szakmai tudásával segít, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet.

Csatlakozz hozzánk

Partner ajánlataink

Tanácsadó Program

Ha még nincstapsztalatod.

Red Partner

Ha van mártapsztalatod.

Franchise Partner

Ha sajátirodád van.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a YouTube-on is!

Kulisszatitkok, érdekességek és életképek a Rock Home közösségéről social mediara hangolva.