Ha nem vagy jelen, láthatatlan vagy.

A közösségi média, a különböző applikációk életünk szerves részét képezik. Ma már nem engedhetjük meg magunknak, hogy nem vagyunk jelen szolgáltatásunkkal a közösségi médiában. Viszont az aktuális trendekben eligazodni nem könnyű, ezért a Rock Home kezedbe adja a kulcsot és segít felépíteni a social media megjelenésedet, hogy tuti ki tűnj a tömegből!

Professzionális stúdió fotózás

Minden Partnerünk és Tanácsadónk profi fotózásban részesül, már a kezdet kezdetén, hogy segítsük a szakértői kép kialakulását. Rockos hangulatú, de elegáns enteriőrben hozzuk ki belőled a legtöbbet!

Általunk készített képeidet használhatod a közösségi médiában, weboldaladon, névjegyeden, eladó táblán, szórólapokon.

Bízd a marketingeseinkre a profi tartalomgyártást!

Tartalomgyártás

Tudjuk, hogy kreatívnak és aktuálisnak lenni néha fárasztó és neked nem is ez a dolgod. Bízd ránk a feladatot, dőlj hátra és élvezd a like-okat! A Rock Home szakértő marketing csapata hetente ír újabb és újabb posztokat, amit díjmentesen használhatsz a közösségi média felületeiden.

Tartalmaink elkészítésénél figyelembe vesszük az aktuális trendeket és gazdasági változásokat. A szakértői kép kialakításának érdekében, olyan posztokat kapsz tőlünk, melyek edukálják a potenciális ügyfeleket és segítik az értékesítésedet. Szakmai posztjaink mellett emberközpontú tartalmakkal is támogatunk, hogy ki tudj alakítani egy kapcsolatot közönségeddel.

  • Folyamatos posztolás
  • Aktuális posztok
  • Kiemelt posztok
  • Hirdetések

Személyre szabott tartalmak

Videós tartalom, nyeremény játék, ügyfélkereső hirdetések?
Mi megvalósítjuk elképzeléseidet, közösen elérjük, hogy felkapja a fejét a célközönséged!
Marketingeseink hetente tartanak díjmentes közösségi média workshop-ot, ahol elsajátíthatod a szakma csínját-bínját!

Ismerj meg minket

Csatornák, ahol találkozhatsz velünk


Oldalunk stabil rajongói táborral rendelkezik, ahol folyamatosan kommunikálunk a közönségünkkel. A hazai ingatlanközvetítői piacon egyedülálló tartalmakkal, hangnemmel és megjelenéssel hódítunk az online térben.

Instagram oldalunk betekintést enged hétköznapjainkba. Napi szintű kommunikációnkkal szélesebb célközönséghez is elérünk, ami közvetve támogatja Partnereink és Tanácsadóink értékesítését.


Jelen vagyunk a világ legnagyobb szakmai és üzleti közösségi oldalán is. Jelöld be a Rock Home oldalát és maradj kapcsolatban velünk!

Kár tagadni, imádjuk podcast sorozatunkat, ahol ügyvezetőnk - Kövesdi Marcell - hétről hétre újabb és újabb ingatlanszakmai szereplővel beszélget életútjáról, szakmai kihívásairól.


Riportok ingatlanpiaci szereplőkkel, ingatlan franchise rejtett kamerás tesztelések, vicces prank videók Trabarnával, de ha igazi rock office válogatásra vágysz, akkor is jó helyen jársz.

Új hangot hozunk a hazai ingatlanközvetítésbe és már a TikTokon is jelen vagyunk. Jelöld be a Rock Home oldalát és maradj kapcsolatban velünk!


Partner ajánlataink

Tanácsadó Program

Ha még nincstapsztalatod.

Red Partner

Ha van mártapsztalatod.

Franchise Partner

Ha sajátirodád van.