Neked tervezve

Kreativitás. Stílus. Innováció. Ezek a tulajdonságok határozzák meg az IT rendszereinket. Magyarországon egyedülálló ingatlanértékesítő applikációval és forradalmian új megoldásokkal, korlátok nélküli mobilitást biztosítunk számodra.

IT rendszereink

Maximális támogatást biztosítanak a vállalkozásod számára. Rendszereink fejlesztésekor a szakértői kép felépítése és az egyedi ügyfélélmény kialakítása lebegett a szemünk előtt.

Páratlan hatékonyság

Irodában, vagy éppen a város másik végén vagy? Lényegtelen, hiszen applikációnk segítségével bárhonnan eléred az ügyviteli rendszered. Alkalmazásunkban minden funkció megtalálható, amire szükséged van, így biztosítunk számodra kompromisszumok nélküli produktivitást.

Tablet App

A tabletre fejlesztett applikációnkkal azontúl, hogy megnézheted az ügyfeled adatait, keresési igényeit, akár ingatlanokat is kiajánlhatsz nekik, mindezt papírmunka nélkül az ingatlan tinderezéssel egyedi árstratégián is végigviheted az ügyfeleidet a megbízáskötéskor. Minden munkatársunk tabletet használ a szerződések és nyilatkozatok elektronikus megtekintésére és aláírására, így garantáltan több idő marad ügyfeleidre.

Mobil App

Egy alkalmazás a korlátok nélküli mobilitásért.

A Rock Phone mobil alkalmazás lehetőséget biztosít a bejövő hívások kezelésére. A hívás beérkezésekor alkalmazásunk jelzi, hogy új leadról van szó, vagy egy már rögzített ügyfélről és kiír a képernyőre minden információt, ami hasznos lehet számodra. Ezeket a hívásokat egy gombnyomással rögzítheted a belső rendszerbe és akár hanganyagként memót is csatolhatsz a hívás végén.

Rendszerünk minden fontos funkcióját megtalálod a mobil appban is, így egy ingatlan ajánlat kiküldéséhez, egy ügyfél rögzítéshez, vagy akár egy már aláírt dokumentum eléréséhez nincs szükséged másra, mint a telefonodra, így a tablet nélkül is egyszerűen intézheted a napi ügyeidet.

Rock Phone

Applikációnkkal új hangot hozunk a hazai ingatlanközvetítésbe.

Egyedi ingatlan adatlap

IT rendszerünk gondol az egyedi megjelenésre, így minden ingatlannak egy exkluzív megjelnésű saját one page oldalt generálunk.

Digitális névjegykártya

A névjegykártya évtizedek óta az üzleti élet megszokott kísérője. A modern technológia vívmánya az NFC alapú digitális kártya, amely minden kontakt adatod tartalmazza és ha hozzáérinted az ügyfeled telefonjához, azonnal átküldi neki a kapcsolattartási információidat. A működése hasonló, mint amikor érintéssel fizetsz a bankkártyáddal. Nem kell a számot beírnia a telefonba, egyszerűbb neki is és neked is!

Rock Tour 3D

A 3D virtuális túra az értékesítés legmodernebb eszköze az ingatlanok bemutatásához. Nyűgözd le ügyfeleidet és pörgesd fel az eladásokat!

A jövő hirdetése

A 3D virtuális túra valósághűen át tudja adni egy  ingatlan hangulatát, hiszen a legkisebb sarkokba is bepillantást nyerhet az érdeklődő. Olyan egyszerű a navigáció és a közlekedés a virtuális túrában, mintha csak egy videójáték lenne. Méretarányosan érzékelheted a tárgyak és terek formáját. Ez nem minden! Az elkészült túrát tartalmazó link mellé széles látószögű képeket, short és long videókat küldünk Nektek grátiszként.

Használd ki a nap minden percét az Origo rendszerrel!

IT szolgáltatásaink lelke az Origo rendszer, ami minden szereplő igényét kielégíti. Az automatizált folymatokra kiélezett rendszer, lehetőséget biztosít az egyedi ügyfélélményt okozó konkurenciaelemzések készítésén át minden ügyvételi feladat elvégzésre, legyen szó a folyamatban lévő tranzakciók, vagy akár a napi párosítások kezeléséről. IT csapatunk folyamatosan a rendszereink fejlesztésén, innovatív funkciók beépítésén és a zökkenőmentes üzemeltetésén dolgozik.

Csatlakozz hozzánk

Automatizált folyamatok

Legyen szó egy bemutatkozó anyagról, vagy egy igazán egyedi ingatlan ajánlat kiküldéséről, rendszerünben ezt automatikusra is állíthatod.


Árösszehasonító elmezés

Rendszerünkben meghatározhatod egy ingatlan hirdetési és várható eladási árát, ugyanis hozzáférhetsz az utóbbi időszak értékesítési áraihoz, ami nemcsak gördülékennyé, hanem igazán sikeressé teszi az ármeghatározást.


Komplex keresztértékesíés

Nem mi találtuk fel a keresztértékesítést, de igyekszünk élen járni az együttműködésben. Rendszerünkben nem csak a Rock Home partnerekkel, de más ingatlanirodákkal is együttműködhetsz vevő ügyfeleid kiszolgálásáért.

Használd ki a nap minden percét az Origo rendszerrel!

IT szolgáltatásaink lelke az Origo rendszer, ami minden szereplő igényét kielégíti. Az automatizált folymatokra kiélezett rendszer, lehetőséget biztosít az egyedi ügyfélélményt okozó konkurenciaelemzések készítésén át minden ügyvételi feladat elvégzésre, legyen szó a folyamatban lévő tranzakciók, vagy akár a napi párosítások kezelésőről. IT csapatunk folyamatosan a rendszereink fejlesztésén, innovatív funkciók beépítésén és a zökkenőmentes üzemeltetésén dolgozik.

Csatlakozz hozzánk

Automatizált folyamatok

Legyen szó egy bemutatkozó anyagról, vagy egy igazán egyedi ingatlan ajánlat kiküldéséről, rendszerünben ezt automatikusra is állíthatod.


Árösszehasonító elmezés

Rendszerünkben meghatározhatod egy ingatlan hirdetési és várható eladási árát, ugyanis hozzáférhetsz az utóbbi időszak értékesítési áraihoz, ami nemcsak gördülékennyé, hanem igazán sikeressé teszi az ármeghatározást.


Komplex keresztértékesíés

Nem mi találtuk fel a keresztértékesítést, de igyekszünk élenjárni az együttműködésben. Rendszerünkben nem csak a Rock Home partnerekkel, de más ingatlanirodák is együttműködhetsz vevő ügyfeleid kiszolgálásáért.

Partner ajánlataink

Tanácsadó Program

Ha még nincstapsztalatod.

Red Partner

Ha van mártapsztalatod.

Franchise Partner

Ha sajátirodád van.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a YouTube-on is!

Kulisszatitkok, érdekességek és életképek a Rock Home közösségéről social mediara hangolva.