Megoldáscsomag ingatlanirodáknak.

Powered by konstrukcióinkat azoknak találtuk ki, akik már rendelkeznek önálló irodával, de nem akarnak beolvadni egy ingatlan franchise-ba. A hazai piacon egyedi partnerajánlatunkkal megtarthatjátok neveteket, arculatotokat és olyan szakmai, illetve technikai hátteret kaptok, melyekkel kitűnhettek a tömegből.

Powered by partnerünként teljeskörű rendszerhasználatot, marketing támogatást és Rock Home közösséget kaptok. Nálunk nincs milliós belépési díj, csupán jutalékban gondolkozunk. Újulj meg úgy, hogy közben megtarthatod identitásodat!

Ismered meg a Rock Home Garancia programot!

Kockázat nélkül nincs üzlet! Vagy mégis? A Rock Home most garanciát vállal üzleted sikeréért, kattitns a gombra és tudj meg többet!

Nincs belépési díj

…(ami sok hálózatnál milliós nagyságrendű) és havidíjat sem kérünk tőletek, mert biztosak vagyunk benne, hogy jó irányt mutatunk, azonnal kamatoztatható tudást adunk a kezetekbe és ha ezek alapján dolgoztok, akkor sikerre vagytok ítélve.

Garanciát vállalunk

Lépj be a Rock Home bandába, nyiss, üzemeltess velünk irodát, kövesd útmutatásainkat és mi garantáljuk, hogy 9 hónap múlva irodád bevétele eléri a minimum 2 Millió forintot. Ha mégsem? Visszafizetjük az addig a részünkre befizetett díjakat!

Maradj önmagad

Mi mögétek tesszük a marketinget, a képzéseket és a technikát, hogy csak az ügyfelekre és az iroda zökkenőmentes működtetésére tudjatok fókuszálni. Egy összetartó közösség tagjai lesztek, akik nyitottak, és megosztják egymással a tudásukat és ösztönzik egymást.

Használdi ki rendszerünk.

Te csak koncentrálj a karrieredre és legyél sikeres a Rock Home-mal.

Szembemegyünk a megszokásokkal, és titeket is erre bíztatunk!

Azzal a nem titkolt szándékkal robbantunk be a piacra, hogy felforgassuk a hazai ingatlanszakmát. Be akartuk bizonyítani, hogy az ingatlanozás menő és szabaddá tesz. A szabadságot meglehetősen tágan értelmezzük, hiszen megtarthatjátok a neveteket, amikor hozzánk csatlakoztok és a rendszerünket a klasszikus franchise megkötései nélkül használhatjátok.

Miért hagytuk el a bevett szabályokat? Azért, mert sokat beszélgettünk a szakmabeliekkel és gyorsan levontuk az egyik legfontosabb következtetést: nem csak egy full extrás iroda és egy átvett logó tesz titeket hatékonyabbá.

Segítünk a megújulásban!

Powered by díjszabás

Nincs milliós belépési díj és rejtett extra költségek. Arra törekszünk, hogy maximálisan a munkára tudjatok koncentrálni, ezért egyedülálló konstrukcióban használhatjátok rendszerünket.

Sikerdíj alapú elszámolásunk levetővé teszi, hogy jutalékotok 91%-a irodátoknál marad!

Élj a lehetőséggel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Még nincs saját irodád?

Tanácsadó Program

Ha még nincs

tapasztalatod.

Red Partner

Ha már van

tapasztalatod.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne vesztegesd az idődet, kezdj bele a karrierépítésbe. Több, mint 100 partnerünk és ingatlan-tanácsadónk szerint, az egyik legjobb döntés volt a Rock Home-ot választani.

Ne maradj ki te sem, légy részese a változásnak.

    Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Ne vesztegesd az idődet, kezdj bele a karrierépítésbe. Több, mint 100 partnerünk és ingatlan-tanácsadónk szerint, az egyik legjobb döntés volt a Rock Home-ot választani.

    Ne maradj ki te sem, légy részese a változásnak.