Start oldal

Ingatlanközvetítő szakképzés (Rock Home kedvezmény)

A FÜTI OMEGA Ingatlanközvetítő szakképzés teljes díja tankönyvekkel együtt 68.000 Ft, mely a Rock Home kedvezménnyel csökkentett összege. A képzés időtartama 12 hét, kezdete egy beiratkozással történik, ezt követően megkötöd a felnőttképzési szerződést a FÜTI OMEGÁVAL és átadják neked a tankönyvcsomagot.

Tudj meg többet

Ingatlanközvetítői névjegyzék

Bizonyára tudod, aki ingatlanközvetítői vagy ingatlanvagyon értékelői tevékenységet végez, köteles az Országos Kereskedelmi Nyilvántartási Rendszerbe regisztrálni.

Tudj meg többet

Hideghívó reggelek & Scriptek

Hogyan építs portfóliót? A leggyorsabban ezt profi hideghívással teheted meg! Ebben sem hagyunk magadra, várunk minden héten a Skype Hideghívó reggeleken, ahol szerdán, csütörtökön, pénteken reggel 09:00-tól együtt tesszük meg a jól menő ingatlan-tanácsadóvá válás útján a legfontosabb kezdő lépést.

Tudj meg többet

Hozd létre a saját üzleti Facebook oldalad.

Tudod, aki nincs jelen online, az ma már gyakorlatilag nem is létezik. Szabadidőnk 60%-át az online térben töltjük és ez az arány egyre csak nő. Márkaépítés, kapcsolattartás, értékesítés - erre a három dologra használd üzleti oldalad, amiben a a Rock Home maximálisan támogat. Egy videó segítségével könnyedén létre is tudod hozni saját oldalad. Hajrá!

Tudj meg többet

Pénzmosási szabályzat tájékoztató

A hatályos jogszabályok alapján minden ingatlanközvetítő vállalkozásnak (egyéni vállalkozó is!) kötelező pénzmosási szabályzattal rendelkeznie a működés megkezdését követő 90 napon belül. Ezt minden vállalkozás csak önállóan tudja intézni, ezért összeszedtük a lehető legrövidebben, hogy mi a teendőd.

Tudj meg többet

Állítsd be egységes G-mail aláírásod!

Az email aláírás beállítása apróságnak tűnhet, de mégis fontos kép rólad az ügyfeleid számára. Segítünk ebben is, hogy ne kelljen vele bajlódnod. Szánj pár percet a beállítására, és legyen egy menő email aláírásod!

Tudj meg többet

Legyen saját weboldalad, hogy könnyebben megtaláljanak az ügyfelek!

Irodád új weboldala egy karnyújtásnyira van. Ahhoz, hogy egy igazán ütős weboldalt rakjunk össze neked összeszedtünk minden fontos információt, amikre szükségünk lesz az oldalad tervezésekor.

Tudj meg többet

Szeretnél több oldalra is átszinkronizálni?! Nálunk ez is egyszerű.

Az ingatlanértékesítői munka sokrétű, így amit tudtunk automatizáltunk. Neked nem kell mással foglalkoznod csak az ügyfeleiddel! Az Origo rendszer lehetőséget biztosít, hogy közel 60 hirdető portálra áttöltsük a hirdetésed.

Tudj meg többet

Legyen egy elegáns és menő névjegykártyád!

Mi már megterveztük, neked csak élned kell a lehetőséggel. Egyszerűen, kényelmesen megrendelheted új névjegykártyád, és mi 1-2 nap alatt elküldjük e-mailben az elkészült személyre szabott, nyomdakész névjegyed.

Tudj meg többet

Szeretnél egy igazán feltűnő, saját logót?

Sokan nem fektetnek elég hangsúlyt a logó tervezésre. Pedig nagyon fontos eleme a brandépítésnek, ezáltal az értékesítésnek is. Mi levesszük a válladról a terhet és segítünk saját logód megtervezésében. Legyen egy ütős arculatod, amit tutira megjegyeznek az ügyfelek!

Tudj meg többet

Szeretnél Rock Home-os enteriőrben dolgozni, erre is van szakemberünk!

Egy szép iroda vonzza a tekintetet és az ügyfelek is jól érzik magukat benne. Lehetőséged nyílik szakemberünket igénybe venni, aki megtervezi neked irodád új arculatát. Szolgáltatásunk költségtérítéses, de jóval kedvezményesebb, mint egy független tervező.

Tudj meg többet

Használd elkészült marketing anyagainkat!

Mindenre felkészültünk, legyen szó eladó tábláról, szórólapról, vagy bármilyen grafikai anyagról, mi már megterveztük neked. Válaszd ki, hogy mire van szükséged, és hamarosan a kezedbe is adjuk perszonalizált anyagainkat.

Tudj meg többet

A G-suit fiók létrehozása egy jó döntés, ebben is segítünk.

A G-suite egy professzionális postafiók, és egyben az irodai produktivitási alkalmazások gyűjteménye - amit a megszokott G-mail felületen tudsz használni. Akinek üzlete van és sima gmail.com végződésű e-mail címe, komolyan vehetetlen. Változtass ezen!

Tudj meg többet

Szeretnél a Rock Home-os Vodafone Telefonflottához csatlakozni?

A Telefonflottánk kiaknázza a vodafone adta lehetőségeket. Korlátlan beszélgetés, 5 GB internet, social és connet pass mellett sok-sok jó dolgo vár rád, ha csatlakozol a telefonflottánkhoz! Kattints, ha érdekel a lehetőség!

Tudj meg többet